5
jun
Lester Millard
Lester Millard, directeur HITMA Process

Een paar dagen naar het land van tapas, sangria, siësta en goed voetbal. Het klinkt als (Spaanse) muziek in de oren, maar ik ging, samen met twee collega’s, naar de Spaanse hoofdstad Madrid met een andere reden. Namelijk de wereldwijde conferentie van Foxboro by Schneider Electric. Samen met alle wereldwijde partners van Foxboro ontmoetten wij hier het nieuwe managementteam, de verkoopmanagers en productspecialisten van Foxboro by Schneider Electric.

Nieuwe strategieën
Foxboro by Schneider Electric maakte van de gelegenheid gebruik om hun nieuwe strategieën, nieuwe namen, hun focus op groei binnen het bedrijf en de toekomstige productontwikkelingen aan ons te presenteren. Wat mij direct opviel was dat het management zich volledig inzet voor een wereldwijde marketing en nieuwe campagnes. Ze gaan naar de markt met één logo en één naam, iets wat hiervoor nog nooit gedaan was.

Breakout sessies
Tijdens de 2e dag van de conferentie hebben wij een aantal presentaties van verkoopmanagers bijgewoond en namen we deel aan diverse ‘breakout sessies’. In de eerste sessie “Where is the value of our products” werden de 5 belangrijkste punten van hun meetinstrumenten  met 5 waardepunten benadrukt. Vervolgens kregen alle partners de kans om hun producten te verkopen aan de Foxboro productspecialisten aan de hand van deze 5 waardepunten.

Tijdens de sessie “Meet the leadership on stage” werden alle partners aangemoedigd vragen te stellen aan het team van Foxboro en te debatteren over groei, visie en marketing. Eigenlijk over alle onderwerpen die de partners konden verzinnen die te maken hebben met de visie en de toekomst van Foxboro.

Award uitreiking op z’n Spaans
Op de laatste dag van ons bezoek vond een gala plaats, geheel in Spaanse sferen en inclusief Spaanse lekkernijen. Na het desert werden de awards uitgereikt. Met trots vertel ik u dat Hitma Process twee onderscheidingen ontving; één voor de beste verkoop en één voor de sterkste servicepartner. Hitma Process heeft deze prijzen de laatste 5 jaar ieder jaar ontvangen. Daarnaast kreeg onze eigen salesmanager Gerrit Bruntik ook twee awards; één voor beste verkoop en één voor beste steun.

Met interessante nieuwe contacten en vier awards op zak gingen wij met een voldaan gevoel terug naar Nederland. Voor de Spaanse stranden, de stad Madrid en de Spaanse cultuur moeten we een andere keer maar terugkomen.

Vorige pagina
Terug naar weblog
  • Hoe werkt veerveiligheid? (safety valves) Hitma Process
    Strahman brilflenzen (line blinds) Hitma Process
    Foxboro S-serie druktransmitter Hitma Process
naar boven
zoeken
Direct contact 0297 514810