20
nov

Bij Hitma Process staan we niet stil. We staan altijd open voor vernieuwing wanneer dit positief is voor onze klanten. Sinds kort zijn we begonnen met een nieuwe service om u nog beter van dienst te zijn. Namelijk door het maken van korte informatieve video’s.

Video’s opnemen
Maandenlange voorbereiding leidde tot een eigen videostudio. En toen moest ik er toch echt aan geloven. Een leuke en zeer interessante presentatietraining van een ervaren presentator was het startschot van mijn eerste video’s. In mijn eerste video laat ik zien hoe u een Strahman brilflens binnen een minuut kunt verwisselen van open naar gesloten en andersom. In mijn tweede video laat ik diverse monstername-afsluiters van Strahman zien. Daarnaast leg ik uit welke afsluiter u in welke situatie het beste kunt gebruiken.

Eindresultaat
Nadat de video’s waren gemonteerd door een professioneel bureau was het eindresultaat zichtbaar. Bij Hitma Process zijn we erg blij mee. Uiteraard zijn suggesties altijd welkom. Dus wilt u iets specifieks weten over een product? Laat het ons vooral weten, wellicht leggen we het uit in een video.

Maar dan nu het belangrijkste. Ik ben erg benieuwd wat u van de video’s vindt. Laat het gerust weten!

 

Marco Mogendorff

Vorige pagina
Terug naar weblog
  • Hoe werkt veerveiligheid? (safety valves) Hitma Process
    Strahman brilflenzen (line blinds) Hitma Process
    Foxboro S-serie druktransmitter Hitma Process
naar boven
zoeken
Direct contact 0297 514810