Onderhoud aan afsluiters laat u over aan experts

Bent u op zoek naar een goed onderhoudsbedrijf voor uw (stoom)afsluiters? En kijkt u hierbij kritisch naar de kosten? Laat het ons weten. Onlangs is Hitma namelijk een samenwerkingsverband aangegaan met het Duitse servicebedrijf BetaTec. Dit familiebedrijf heeft jarenlang ervaring met service aan standaard en hoge druk-afsluiters die worden toegepast in energiecentrales, papierfabrieken, afvalverwerkingsbedrijven en andere stoomtoepassingen, zoals in de (petro)chemie.

Refenties
De onderhoudsmedewerkers van BetaTec beschikken over alle benodigde diploma’s en certificaten en werken in Duitsland en de Benelux voor gerenommeerde industriële bedrijven en (kern)energiecentrales. U kunt voor referenties hun website raadplegen.

Aantrekkelijk uurtarief
BetaTec voert onderhoud uit op afsluiters van verschillende fabrikaten. Ze gebruiken de originele onderdelen, maar ook reverse engineering van onderdelen / afsluiters is mogelijk. Dit alles tegen een zeer aantrekkelijk uurtarief.

Mobiele onderhoudsapparatuur
Onderhoud op locatie (onsite service) vormt de belangrijkste serviceactiviteit van BetaTec. Ze beschikken hiervoor over een breed scala aan mobiele apparatuur om de afsluiters ter plaatsen te reviseren. Daarnaast kunnen de servicemonteurs gebruik maken van containers die volledig zijn ingericht als werkplaats.

Trainingen afsluiters
Bij BetaTec ervaren ze dat kennis over afsluiters en onderhoud aan afsluiters binnen de industrie en energiecentrales afneemt. Om die reden heeft BetaTec een academie opgericht waar ze hun eigen servicemedewerkers maar ook eindgebruikers opleiden.

Informeer naar de mogelijkheden
Wilt u meer weten over BetaTec, de onderhoudswerkzaamheden die u door hen kunt laten uitvoeren en het uurtarief dat zij hiervoor berekenen? Of wilt informatie ontvangen over de trainingsmogelijkheden bij BetaTec? Neem dan contact met op met Carlo Braun. Hij informeert u graag over de mogelijkheden. (cbraun@hitma.nl, tel.+31 (0)297-514 808).

BetaTec onderhoud aan afsluiters
Onderhoud aan afsluiters door BetaTec
BetaTec service stoomafsluiters
BetaTec reparatie- en onderhoudsdiensten voor afsluiters, voor zowel conventionele als nucleaire toepassingen.

Terug naar overzicht

  • Hoe werkt veerveiligheid? (safety valves) Hitma Process
    Strahman brilflenzen (line blinds) Hitma Process
    Foxboro S-serie druktransmitter Hitma Process
naar boven
zoeken
Direct contact 0297 514810