Dit zeiden de stemmers over de nieuwe Foxboro S-serie druktransmitters

De Foxboro IDP10S / IGP10S / IAP10S druktransmitter van onze leverancier Foxboro by Schneider Electric heeft één van de publieksprijzen van de ‘Flow Control’s 2015 Innovatieve Producten-verkiezing’ gewonnen. Hieronder enkele reacties.

Foxboro IDP10S / IGP10S / IAP10S druktransmitter
Flow control award 2015 voor druktransmitters Foxboro

“De veelzijdigheid van de Foxboro IDP10S druktransmitter voor diverse applicaties verandert volledig onze inkoop en voorraadbeheer en voorziet bijna alle drukmetingen in onze hele plant. Ik hoef niet langer het proces aan te passen aan beschikbare ranges en geen rekening meer te houden met mogelijke fouten en gevaren door niet overeenkomende applicaties.”

“We hebben 30 van deze druktransmitters in de afgelopen negen maanden geïmplementeerd en allemaal naar volle tevredenheid. Ik weet niet of dat innovatief is, maar 100 procent nauwkeurig en betrouwbaar is het zeker.”

“De unit bevat 11 kalibratiecurves! Moet ik nog meer zeggen?”

“De differentiaal-druksensor van Foxboro by Schneider Electric is echt een innovatie. Nauwkeurigheid en 11 kalibratiecurves voor meerdere parameters zijn uniek.”

“Het meest innovatieve aan deze S-serie Foxboro druktransmitters is dat je geen traditionele single-span kalibratie op een specifieke applicatie nodig hebt.”

“We kunnen nu één druktransmitter voor een verscheidenheid van kalibratiebereiken inkopen. Vooral nuttig omdat je minder spare transmitters op voorraad hoeft te houden.”

“De mogelijkheid om te standaardiseren op één transmitter in een productieproces, biedt enorme besparing op kosten, onderhoud en opleiding en diverse operationele voordelen.”

Meer weten over de Foxboro S-serie?
Wilt u meer weten over deze nieuwe S-serie Foxboro tweedraads drukdransmitters met 11 kalibratiecurves in 1 instrument? Neem gerust contact met ons op (tel. +31(0)297 - 514 810, process@hitma.nl). 

  • Hoe werkt veerveiligheid? (safety valves) Hitma Process
    Strahman brilflenzen (line blinds) Hitma Process
    Foxboro S-serie druktransmitter Hitma Process
naar boven
zoeken
Direct contact 0297 514810